Inspekcija paletnih regala

Mi smo od 2021 INSPEKCIJU REGALNIH SISTEMA, uveli kao novu uslugu u svoj portfolio usluga, kako bismo na još kvalitetniji način izašli u susret zahtevima naših klijenata i kako bismo omugućili kupcima naše opreme ili korisnicima naših usluga, da ceo posao završe na jednom mestu, odnosno sa jednim dobavljačem.

Za ovu vrstu posla obučavali smo se u Nemačkoj kako bismo imali najveće standarde prilikom pružanja ove vrste usluge.

Naša prednost u odnosu na sve ostale firme koje se bave ovom vrstom usluge je veoma značajna i sastoji se u sledećem.

  • Prodajom polovne opreme stekli smo široko iskustvo sa različitim proizvođačima opreme kao što su MetalSistem čiji smo dileri, Nedcon čiji smo distributeri, Bito, Meta, Schaefer, Stow, Nedcon, Jungheinrich Mecalux, Dexion, tako da na tržištu Srbije ne postoji firma koja ima više iskustva sa različitim regalnim sistemima.
  • Ovako stečenim iskustvom i prodajom više od 100.000 paletnih mesta regalnih sistema različitih proizvođača imamo mogućnost da na najkvalitetniji način odgovorimo na sva vaša pitanja ili zahteve.
  • Druga velika prednost u odnosu na naše konkurente sastoji se u tome da nakon izvršenog pregleda regala i konstatovanje mera koje moraju da bude preduezete, mi imamo obučene timove koji će vam izvršiti sve neophodne popravke i zamene oštećene opreme koje su konstatovane inspekcijom regala i koje su kao takve evidentirane INSPEKCIJSKIM ZAPISNIKOM.

Dakle, vi nemate potrebu da zovete neku drugu firmu ili distributera opreme već ceo posao završavate sa nama.

TREĆA VELIKA PREDNOST U ODNOSU NA NAŠE KONKURENTE SASTOJI SE U TOME DA MI OŠTEĆENU OPREMU KOJA JE MORALA BITI ZAMENJENA ODMAH DIREKTNO OD VAS OTKUPLJUJEMO I ODVOZIMO.