Usluge

 

 

MONTAŽA

Uz prodaju nove i polovne opreme nudimo vam profesionalni tim obučenih montažera kao i kontrolu ili izmene ugradjene opreme ukoliko su neophodne. Uverite se u našu stručnost.
Detaljnije

PROJEKTOVANJE

Pre kupovine neophodno je uraditi kvalitetan projekat imajući u vidu težine i dimenzije paleta kao i tehničke karakteristike viljuškara koji se koristi u tom magacisnkom prostoru. Pored paletnih regala projektujemo horizontalnu signalizaciju, ugradnju industrijskih otirača za održavanje čistoće i specijalne konstrukcije platformi po vašim zahtevima. Sama izrada projekta je besplatna.

LOGISTIKA

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u projektovanju i montaži u mogućnosti smo da vam korisnim rešenjima pomognemo pri izboru logističke opreme koja bi podržavala vaš sistem skladištenja i to: regalna skladišta, zaštitu regalnih sistema i barijera  u proizvodnim pogonima, horizontalnu signalizaciju i obeležavanje, održavanje visoke čistoće upotrebom industrijskih otirača kao i sve vrste platformi za kamione i specijalne merdevine do maksimalno dozvoljenih visina. Tradicionalno napredna nemačka rešenja garantuju kvalitet, funkcionalnost i bezbednost.

INSPEKCIJA PALETNIH REGALA

Mi smo od 2021 INSPEKCIJU REGALNIH SISTEMA, uveli kao novu uslugu u svoj portfolio usluga, kako bismo na još kvalitetniji način izašli u susret zahtevima naših klijenata i kako bismo omugućili kupcima naše opreme ili korisnicima naših usluga, da ceo posao završe na jednom mestu, odnosno sa jednim dobavljačem.
Detaljnije

HORIZONTALNA SIGNALIZACIJA

Želeći da našim klijentima proširimo paket usluga i na taj način unapredimo našu saradnju na obostrano zadovoljstvo,  našem asortimanu usluga dodajemo:

  • Projektovanje horizontalne i vertikalne signalizacije unutar i van skladišta,
  • Obeležavanje saobraćajnica unutar i van skladišta.

Detaljnije