Viseću odeću treba uredno čuvati, manuelno ili automatizovano, spremnu za distribuciju. Za ovo možete da koristite NEDCON-ov sistem za viseću odeću. Oni mogu biti u potpunosti integrisani sa vašim transportnim linijama i prilagođeni vašoj mehatronici.

U NEDCON-ovom sistemu za viseću odeću, odeća visi na vešalicama na šinama. Za manuelne sisteme su to šipke sa potpornim krakovima koji su pričvršćeni vijcima za stubove. Pored toga moguće je podići staze za hodanje duž nosača kako bi poboljšali ergonomiju sistema. Kod automatizovanih sisteme viseće šine leže u gornjim nosačima stalka. Dizalicom ih lako možete podići i ukloniti sa nosača. Stalak se takođe može koristit za odlaganje dva reda odeće. Sistemi viseće odeće su robusni, pouzdani i ispunjavaju Evropske standarde i važeće nacionalne standarde u svim zemljama.

Iskustvo sa modom

NEDCON blisko sarađuje sa sistem integratorima iz modne industrije već dugi niz godina. Njihovi inženjeri su vrlo upoznati sa pomenutom industrijom i radiće sa vama da organizuju najefikasniji raspored skladištenja odeće u vašem skladištu. Možete biti sigurni da će sistemi biti isporučeni na vreme i unutar svih dogovorenih parametara. Sistemi viseće odeće standardno se isporučuju od pocinkovanog čelika, ali su takođe dostupni i u svim RAL bojama.

Prednosti NEDCON sistema viseće odeće

  • Kompaktno skladištenje odeće i/ili viseće robe
  • Ergonomski dizajnirane strukture
  • Brzo i automatizovano skladištenje
  • Fleksiblnost usled podesivih šipki
  • Pocinkovana ili hromirana izdržljiva šipka za kačenje
  • Odlične mogućnosti za integraciju sa transportnim linijama, kolicima ili platformama