Kreiranje paletnih regala je ono što oni rade i oni to rade vrhunski. NEDCON dizajnira, testira i precizno proizvodi paletne regale u svojim pogonima, i prilagođava ih svakom kupcu. Njihovi inženjeri uživaju u svakom izazovu, ukoliko se traže regali veće nosivosti, ili se traži povećano opterećenje na nosačima? Oni će se izboriti sa svim izazovima.

Oni proizvode opremu koja potpuno odgovara svim zahtevima za skladištenje koje kupac može imati. Podrazumeva se da je bezbednost vaših zaposlenih na prvom mestu i da je kontinuitet vaših logističkih procesa krucijalan za vas. Njihova oprema je poznata po pouzdanosti i zadovoljava sve zahteve iz Evropskih EN standarda za paletne regale.

Modularni i robusni

Zahvaljujući modularnoj postavci, kupac može veoma lako nadograditi svoj sistem ili kombinovati sa platformom, protočnim regalima sa dugim rasponom, poličnim sistemima ili standardnim protočnim regalima. Vi uvek možete poručiti dopunski prilagođenu opremu i komponente za njih. I pošto su regali ekstremno jaki, dugo ostaju apsolutno funkcionalni, zato se veoma dugo amortizuju, čak i kod ekstremno intenzivne upotrebe.

Ukoliko koristite standardne euro palete, industrijske ili blok palete, svi proizvodi iz NEDCON „Smart Range“ asortimana imaju veoma prihvatljive cene i mogu biti spremni za isporuku u veoma kratkom roku.

Prednosti NEDCON paletnih regala

  • Precizno prilagođeni za maksimalno iskoršćavanje skladišnih kapaciteta
  • Lideri u bezbednost i izdržljivosti
  • Fleksiblina i modularna struktura
  • Širok asortiman dopunske opreme
  • Upotrebljivi i u manualnim i u automatizovanim skladištima
  • Dugo upotrebljivi, vrlo moderni i dizajnirani za budući razvoj ovakve vrste opreme