Izgradite i opremite najbezbednije i najfleksibilnije automatizovano skladište za vašu robou sa NEDCON-om. Da li želite optimalno da iskoristite vaš skladišni prostor? Da li želite maksimalnu fleksibilnost? Da li želite sistem koji podrazumeva visok stepen tolerancije vaših kranova i šatlova i u potpunosti je usklađen sa vašim logističkim procesom? NEDCON-ovi inženjeri i njihovi sistem integratori će zajedno dizajnirati automatizovani paletni sistem koji će ukombinovati bezbednost, funkcionalnost i ergonomiju sa maksimalnim performansama.

NEDCON-ov Sistem za skladištenje sa automatizovanim prečkama je siguran i robustan. Vrlo promišljen NEDCON-ov sistem konstrukcije i uklapanja obezbeđuje regalima imaju veliku čvrstoću i to omogućava vrlo ekonomičnu izgradnju skladišta do i preko 35m. NEDCON ima sopstvene inženjerske timove kao i proizvodnju i ugradnju. To im omogućava da proizvode sisteme potpuno prilagođene korisniku i takva usklađenost sa korisnikovom mehatronikom kao rezultat ima ogromnu preciznost uz veliki obim posla. Paletni regali se lako mogu iskombinovati sa njihovim sistemima malog tereta. Ili se mogu proširiti transportnim regalima, platformama kao i aplikacijama za ispunjavanje porudžbina i protočnim regalima.

Bezbednost

NEDCON uvek ima na umu bezbednost vaših zaposlenih kada dizajnira ovakve sisteme. Ovo je takođe izraženo u njihovim pametnim sistemima za ergonomski istovar i prebacivanje paleta, kao i u mnogim dodacima poput NEDCON patentirani back stoperi koji apsorbuju energiju, protivdimne pregrade, zaštita od padova, sistemi prskalica, šipovi i mreže. Zajedno sa svojim sistem integrator partnerima, NEDCON isporučuje sisteme automatizovanih skladišta, na primer, veletrgovcima i proizvođačima hrane širom Evrope i Sjedinjenih Američkih Država. Ovi sitemi ispunjavaju sve relevantne Evropske i Američke standarde.

Prednosti NEDCON Automatizovanih sistema za skladištenje
  • Prilagodljivi svim vrstama šatlova i dizalica
  • Optimalna integracija sa vašom mehatronikom sa zadatom tolerancijom i kriterijumima za oštećenja i deformaciju
  • Vlastiti dizajn, proizvodnja i instalacija
  • Savršena osnova za sisteme komisioniranja porudžbina, satelitske i cloud storage sisteme
  • Čvrsti, sigurni i pouzdani
  • Dostupni u svim RAL bojama
  • Usaglašeni sa Evropskim i Američkim standardima