Krause preduzeće nudi profesionalne proizvode prvenstveno onima koji rade u visokogradnji. Proizvodi su vrhunskog kvaliteta, izuzetno sigurni, bezbedni i laki za rukovanje.

Posedujemo sertifikate o nosivosti, a takođe izrađujemo i po narudžbini specijalne platforme za vas.

Posvećuje se izuzetno velika pažnja na inovativne delatnosti koje unapređuju funkcionalnost Krause proizvoda, što dokazuju brojne međunarodne nagrade, zaštićeni patenti i zaštitni znak.

Načela firme su: bezbednost, funkcionalnost, lako rukovanje i zadovoljsvo kupaca:

 

Profesionalne merdevine

Merdevine od profesionalca za profesionalce

Profesionalne merdevine (stepenaste i porubljene) iz profesionalne grupe proizvoda nude rešenja industrijskim korisnicima. Sa gazišta na gazište prema bezbednosti i kvalitetu.

Industrijske merdevine

Takođe nudimo širok asortiman specijalnih merdevina za specijalne profesionalne oblasti. Ove merdevine odgovaraju izuzetnim potrebama određenih profesija. Karakteriše ih visok kvalitet, dugotrajnost, bezbedna upotreba i lako rukovanje.
Stajali na krovu, fasadi ili banderi,  Vi stojite na sigurnoj strani.

Merdevine za skladišta

Asortiman merdevina za industrijske police se primenjuje na mestima koja zahtevaju brzo, bezbedno i komforno rešenje. Mnogobrojni  dodatni elementi tj. pribori omogućavaju lako prilagođavanje individualnim potrebama.

Saznaj više »

Fiksirane merdevine

Saznaj više »

Podesti

KRAUSE fiksni podesti, podesti  za montere, pokretni, sigurnosni podesti za zadovoljavanje največih zahteva. Nudimo vam širok asortiman u raznim izvedbama.

Stepenice

Ova grupa proizvoda sadrži stepenice, industrujske stepenice, mostove za industrijsku upotrebu profesionalnog kvaliteta. Rado ćemo Vam pomoći u izboru odgovarajućeg proizvoda za određeno radno mesto.

Specijalne konstrukcije

Ukoliko serijski proizvodi iz kataloga ne zadovoljavaju potpuno vaše potrebe, nudimo vam specijalne, jedinstvene solucije. Sve naše specijalne konstrukcije su naravno usaglašene sa zahtevima aktuelnih standarda i sa zakonom o bezbednosti na radu. Proizvodi su podloženi stalnim kontrolama kvaliteta i bezbednosti.

Saznaj više »

Pripadajući elementi

CombiSystem Dopunski elementi za merdevine

Pripadajući elementi, čepovi nogara merdevina, dodatni sastavni delovi