InovativnI uređaj PERFEKT STRIPER malih je dimenzija pa je rukovanje sa njim jako jednostavno, lako ulazi u manje prostore, ali Vam nudi postizanje visokih standarda kvalitete izrade signalizacije. Moguće je izraditi LINIJE širine od 5-10 cm.

Idealno je rešenje za preduzeća koja su već imala obeleženu signalizaciju ali im je potrebno novo obeležavanje, preduzeća, koja povremeno imaju potrebu za izradom horizontalne signalizacije, a kako bi se izbegao skupi angažman specijalizovanih firmi, koje moraju svoje glomazne uređaje dovesti na prikolicama, uz nekoliko radnika.

U svakom slučaju obeležavanje PERFEKT STRIPEROM, možete ostvariti znatnu uštedu, ali i pojednostaviti i ubrzati izradu horizontalne signalizacije.

Uz sami uređaj PERFEKT STRIPER nudimo i sledeće komponente:

  • roll-line sa bojom za označavanje linije po kojoj se crta signalizacija (u kompletu sa uređajem)
  • visoko profesionalne boje u sprej bočicama (bela, žuta, plava, zelena)
  • šablone sa slikama, slovima i brojevima
  • specijalna sprej boja za označavanje linija za zone sa posebnom zaštitom

*min. pakovanje 12 sprej bočica, 1 bočica za cca. do 50 m linije

Nudimo Vam profesionalni uređaj sa posebno razvijenim sistemom za obeležavanje koji je jako jednostavan za rukovanje, a postiže odlične rezultate i kvalitetu.

Boje ne sadrže olovo, kadmium i CFC, pa se mogu koristiti i u prehrambenoj, kao i farmaceutskoj industriji, osim toga dvostruko su dugotrajnije od standardnih koje se pojavljuju na našem tržištu!