Usluge

 

 

MONTAŽA

Uz prodaju nove i polovne opreme nudimo vam profesionalni tim obučenih montažera kao i kontrolu ili izmene ugradjene opreme ukoliko su neophodne. Uverite se u našu stručnost.
Detaljnije

PROJEKTOVANJE

Pre kupovine neophodno je uraditi kvalitetan projekat imajući u vidu težine i dimenzije paleta kao i tehničke karakteristike viljuškara koji se koristi u tom magacisnkom prostoru. Pored paletnih regala projektujemo horizontalnu signalizaciju, ugradnju industrijskih otirača za održavanje čistoće i specijalne konstrukcije platformi po vašim zahtevima. Sama izrada projekta je besplatna.

LOGISTIKA

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u projektovanju i montaži u mogućnosti smo da vam korisnim rešenjima pomognemo pri izboru logističke opreme koja bi podržavala vaš sistem skladištenja i to: regalna skladišta, zaštitu regalnih sistema i barijera  u proizvodnim pogonima, horizontalnu signalizaciju i obeležavanje, održavanje visoke čistoće upotrebom industrijskih otirača kao i sve vrste platformi za kamione i specijalne merdevine do maksimalno dozvoljenih visina. Tradicionalno napredna nemačka rešenja garantuju kvalitet, funkcionalnost i bezbednost.