Kvalitet Replast proizvoda dokazan je kako zadovoljstvom kupaca širom sveta, tako i mnogobrojnim međunarodnim priznanjima. Svoju ekološku osvešćenost kompanija iskazuje opredeljenošću ka 100-procentno recikliranim proizvodima koji se proizvode korišćenjem “Zelene energije”.

Svi proizvodi izrađeni su od 100% recikliranih PVC kablova, koje za Replast uvozi i obrađuje njihova sestrinska firma Recyklo.

Svaki dan proizvodnje zahteva 27 tona recikliranog PVC-a. U toku jednogodišnje proizvodnje utroše PVC koji je dobijen iz 60 hiljada kilometara kabla, što predstavlja dužinu kojom bi se jedan i po puta mogala obmotati Zemljina kugla.

Ove brojke čini firmu Replast najvećim prerađivačem PVC kablova na svetu!

Najznačajniji proizvod iz portfolija firme Replast predstavljaju zaštitne podne prostirke.

Proizvode se u 2 veličine, 3 različite debljine sa 3 različita sistema povezivanja.

  • Jednostavna i brza ugradnja
  • Odličan toplotni izolator
  • otporne na vatru
  • ne kližu se
  • hemijski stabilne
  • otporne na ureu
  • otporne na kiselinu i alkalne kiseline
  • pogodne i za unutašnju i spoljnju upotrebu

Pogodne su za proizvodne i skladišne hale, skladišta poljoprivrednih proizvoda, za sportske objekte, za skijališta, koncerte i druge kulturne manifestacije, kao i za potrebe uzgoja životinja i poljoprivredne proizvodnje.

Podne ploče

Pogodne su za proizvodne i skladišne hale, za poljoprivredne i uzgojne svrhe, za kulturne događaje, sportske objekte i skijališta, izložbene prostore, itd… Saznaj više »

Pontonske ploče

Paneli dizajnirani za stvaranje stabilne površine na nestabilnom terenu. Pogodne su i za teške mašine.

Nosivost 1000 t/m2. Saznaj više »

Ležeći policajci

Ograničite brzinu kretanja motornih vozila u Vašem fabričkom, poslovnom ili magacinskom prostoru postavljanjem ovih saobraćajnih pragova…. Saznaj više »

Mostovi za kablove

Služe za zaštitu kablova, creva i cevi omogućavajući prelazak preko njih bez opasnosti od oštećenja. Primenjuju se na gradilištima, u fabričkim krugovima, proizvodnim pogonima, na sajmovima, kulturnim i drugim manifestacijama… Saznaj više »

 

Video o Replastu